17/10/2020

Великі знаки небезпеки для транспортних засобів, контейнерів і цистерн розміром 30 на 30 см

Великі знаки небезпеки стандартних розмірів зазвичай використовуються для маркірування автоцистерн, контейнерів, контейнерів-цистерн, переносних цистерн, інших транспортних засобів з небезпечними вантажами й указують на види небезпеки вантажу.

Однак у деяких випадках необхідно використовувати знаки небезпеки збільшених розмірів. Наприклад, якщо на цистерні вже є кишені для знаків 30 на 30 см або якщо великі знаки небезпеки стандартних розмірів погано видно на цистерні, через що можуть виникнути проблеми з контролюючими органами під час перевірки на дорозі. Покупка більших знаків небезпеки збільшених розмірів 30 на 30 см вирішить ці проблеми.

Великі знаки небезпеки збільшених розмірів до малих подробиць повторюють зразки знаків небезпеки з ДОПНВ/ADR 2021. Витримано всі вимоги Угоди щодо товщини ліній, розмірів елементів і відстаней між лініями й крайкою знаків небезпеки. Додана пунктирна лінія по контуру знака на випадок його розміщення на неконтрастному тлі.

Великі знаки небезпеки розміром 30 на 30 см для маркування автоцистерн, контейнерів та транспортних засобів з небезпечними вантажами

Під час виготовлення витримано всі технічні вимоги до великих знаків небезпеки підрозділу 5.3.1.7 ДОПНВ/ADR. Символи/номери класу або підкласу мають пропорційні розміри згідно з вимогами підрозділу 5.2.2.2 ДОПНВ/ADR для відповідного класу або підкласу небезпечного вантажу.

Великі знак небезпеки зроблено з атмосферостійкої клейкої плівки з додатковим захисним шаром і можуть витримати вплив будь-яких погодних умов без суттєвого погіршення якості протягом усього рейсу.

У зв'язку з тим, що знаки небезпеки, що виготовляються більшістю виробників, не завжди відповідають установленим вимогам, Лабораторія ADR самостійно виготовляє якісні макети для їх друку. 

Зверніться за консультацією до наших експертів, і вони допоможуть вам визначити, які знаки небезпеки вимагаються ДОПНВ/ADR для вашого небезпечного вантажу.

Замовляйте великі знаки небезпеки за телефонами:

  • +38 (050) 193-11-43
  • +38 (050) 547-18-16

Купуйте великі знаки небезпеки розміром 30 на 30 см в магазині Лабораторії ADR.