21/06/2020

Курси спеціальної підготовки АДР тепер і в Запоріжжі

Запрошуємо водіїв транспортних засобів, що перевозять небезпечні вантажі, і уповноважених з питань безпеки перевезення небезпечних вантажів на курси АДР у Запоріжжя. 

Спеціальне навчання проводиться на базі Центру підготовки персоналу, зайнятого в перевезенні небезпечних вантажів, за адресою: м. Запоріжжя, вул. Жаботинського, буд. 50. Пройдіть навчання у своєму місті й назавжди забудьте про проблеми під час перевезення небезпечних вантажів. 

Після навчання ви одержите свідоцтво нового зразка, яке визнається в усіх 52-х країнах-учасницях ДОПНВ!

Зателефонуйте нам для реєстрації на курси АДР:

+38 (067) 452-46-33 Сергій Михайлович
+38 (097) 591-29-07 Олег Володимирович

Отримані на АДР курсах знання вбережуть вас від помилок, а значить ви заощадите гроші, час і нерви під час дорожнього контролю під час перевезення вантажів  АДР, а головне – зробите це безпечно для себе й оточуючих. 

Курси АДР в Запоріжжі з підготовки водіїв з перевезення небезпечних вантажів

Для вашого навчання будуть використані новітні навчальні матеріали й комп'ютерні програми з перевезення небезпечних вантажів. Наочні матеріали й навчальні посібники з перевезення небезпечних вантажів, розроблені в співавторстві з нашими німецькими колегами, спростять засвоєння необхідних знань. Навчальні посібники, написані в співавторстві з іноземними фахівцями, перевидаються вже в п'ятий раз і по праву вважаються одними із кращих у Європі. Зараз на курсах ADR використовуються навчальні матеріали ДОПНВ 2019. 

Ми постараємося передати вам увесь двадцятилітній досвід, накопичений нашими фахівцями під час підготовки персоналу, зайнятого в перевезенні небезпечних вантажів, у різних країнах. 

Приходьте в наш центр підготовки в Запоріжжі, і вам не доведеться витрачати час і гроші на проїзд і проживання. Як то кажуть, удома й стіни допомагають!

Тривалість навчання становить 3-6 днів залежно від обраного курсу. Докладніше про це ви можете довідатися тут.

Про всі виниклі проблеми або претензії повідомте нас до кінця навчання, і ми повернемо вам усі гроші!