14/01/2014

Перевидано книгу "Перевезення небезпечних вантажів автомобільним транспортом. Посібник для водіїв: базовий курс"

Друге видання книги  "Перевезення небезпечних вантажів автомобільним транспортом. Посібник для водіїв: базовий курс"  підготовлено з урахуванням нових вимог ДОПНВ 2013, які набули чинності з 1 січня 2013 р. Книга доступна також і в електронному вигляді.

Зміст і характерні сторінки книги

 

Ця книга  входить у серію навчальних посібників, підготовлених авторами для водіїв транспортних засобів, що перевозять небезпечні вантажі, яка включає також посібники для водіїв з Перевезення небезпечних вантажів в цистернах і для водіїв з Перевезення вибухових речовин і виробів.  На додаток до матеріалів частини 6 даної книги видано "Керівництво з належної європейської практики укладання вантажів у ході автомобільних перевезень", у якому більш докладно розглянуто методику кріплення вантажів, установлену європейським стандартом EN 12 195 «Засоби кріплення вантажів на дорожніх транспортних засобах — безпека».

Книга "Перевезення небезпечних вантажів автомобільним транспортом. Посібник для водіїв: базовий кур" буде корисна всім, хто залучений у перевезення вантажів автомобільним транспортом: водіям та іншим категоріям персоналу, зайнятого в перевезеннях, а також керівникам, працівникам контролюючих органів, фахівцям, що розробляють нормативно-правові акти.