26/03/2020

Приходьте навчатися на курси АДР у Києві назавжди забудьте про проблеми під час перевезення небезпечних вантажів

Запрошуємо водіїв транспортних засобів, що перевозять небезпечні вантажі, та уповноважених з питань безпеки перевезення небезпечних вантажів на курси АДР в Києві.

Пройдіть спеціальне навчання за адресою м. Київ, вул. Пушкінська, 33, та отримайте Свідоцтво нового зразка, яке визнається в 54 країнах-учасницях ДОПНВ!

Зателефонуйте нам по телефону:

+ 38 (099) 002-32-33 Світлана, Ольга.

Протягом тижня ви отримаєте всі необхідні знання і заощадите час, гроші і нерви під час перевезення АДР.

Під час навчання використовується найсучасніше навчально-методичне й програмне забезпечення та комп'ютерні програми для визначення спеціальних вимог, які застосовуються до перевезення небезпечних вантажів. Типові навчально-тематичні плани та програми курсів спеціального навчання водіїв та уповноважених з питань безпеки перевезень небезпечних вантажів автомобільними дорогами повністю відповідають національному законодавству в галузі перевезення небезпечних вантажів.

Для наочності і простоти навчання у вас під рукою завжди будуть розроблені в співавторстві з німецькими фахівцями навчальні посібники з перевезення небезпечних вантажів різними видами транспорту. Вони повністю відповідають рівню матеріалів і робочих інструментів, які використовуються в країнах Європейського Союзу і постійно адаптуються до змін, що вносяться кожні 2 роки в ДОПНВ/ADR. Зараз на курсах АДР використовуються навчальні матеріали, що відповідають ДОПНВ 2023, яка набрала чинності з 1 січня 2023 року.

За сімнадцять років проведення в різних країнах навчання персоналу, зайнятого в перевезенні небезпечних вантажів, фахівцями Асоціації був накопичений великий досвід в цій сфері. Саме наші викладачі з більш ніж 20-річним стажем роботи підготували багатьох викладачів інших центрів АДР в Україні. Наші навчальні посібники перевидаються вже вчетверте і вважаються одними з кращих в Європі.

Курси ADR в Києві

Тепер вам не треба їхати в інше місто і витрачати гроші на проїзд і проживання. Приходьте до нас, отримайте легальне Свідоцтво ДОПНВ і забудьте про проблеми в дорозі!

Тривалість курсів АДР в Києві 3–6 днів. Детальніше про це ви можете дізнатися тут.

Якщо у вас виникнуть якісь проблеми або претензії, повідомте нам про це до кінця навчання, і ми повернемо вам всі гроші!