26/05/2019

Пройди курси АДР у Дніпрі й приєднайся до 15 000 водіїв, які вже одержали свідоцтво ДОПНВ

«АДР Дніпро» — курси АДР у Дніпрі для водіїв транспортних засобів, що перевозять небезпечні вантажі, й уповноважених з питань безпеки перевезення небезпечних вантажів від Асоціації «Всеукраїнська ліга консультантів».

Щоб одержати АДР у Дніпрі, Вам необхідно пройти навчання за адресою: м. Дніпро, пр. Д.Яворницького (колишній пр. К.Маркса), б.111, каб. 420 (район ринку «Озерка», недалеко від Залізничного вокзалу). 

Запишіться на курси АДР у Дніпрі за телефонами:

Дзвоніть: +38 (067) 565-94-88 – Юрій.

Дзвоніть: +38 (099) 002-32-33 – Олексій Євгенович або отримайте консультацію з будь-яких питань, пов'язаних з перевезенням небезпечних вантажів.

Усім слухачам – комп'ютерна екзаменаційна програма безкоштовно. Програма ADRpro 2019 для визначення вимог щодо перевезення будь-якого небезпечного вантажу – в подарунок. Особливі умови: слухачам курсу з перевезення в цистернах – курс з перевезення вибухових речовин і виробів класу 1 у подарунок. Ваша економія за рахунок бонусів складе 1160 грн.

Якщо з Вашими документами все в порядку, то ніяких додаткових платежів не буде. Ви сплачуєте тільки за курс ADR і МРЕО – за бланк пластикового свідоцтва ADR нового зразка.

Поспішайте зареєструватися на курс ADR! У зв'язку з карантином кількість місць обмежено.

Прочитайте, чому нас вибрали більше 15 000 водіїв і уповноважених по всій Україні

Пройдіть навчання за німецькими методиками для одержання необхідного обсягу знань за короткий час. На курсах підготовки АДР для водіїв і уповноважених з питань безпеки перевезення небезпечних вантажів, що проводяться  Асоціацією «ВЛК», використовуються тільки сучасні німецькі методики навчання, які дозволяють у найкоротший термін одержати всі необхідні знання. Це вбереже водіїв ADR від одержання штрафів у розмірі від 150 до 5000 Євро, установлених у Європейському Співтоваристві й за його межами за порушення правил перевезення небезпечних вантажів.   

Навчайтеся за допомогою сучасних навчальних матеріалах і не витрачайте час на вивчення застарілих вимог. Усі навчальні матеріали, використовувані для підготовки водіїв АДР у Дніпрі, розроблено разом з німецькими фахівцями. Навчальні матеріали адаптуються до змін, що вносяться кожні 2 роки в Європейську угоду про міжнародне дорожнє перевезення небезпечних вантажів (ДОПНВ/ADR), і повністю відповідають національному законодавству в сфері перевезення небезпечних вантажів. Сьогодні на курсах АДР використовуються навчальні матеріали, що відповідають ДОПНВ 2021, що вступив у силу з 1 січня 2021 року.

Кращі в Європі презентації для навчання водіїв транспортних засобів, що перевозять небезпечні вантажі

Навчайтеся в кращих викладачів на курсах АДР у Дніпрі й, крім необхідних знань, отримайте актуальні поради щодо перевезення небезпечних вантажів. Найдосвідченіші викладачі мають більше ніж 20-літній стаж підготовки персоналу, зайнятого в перевезенні небезпечних вантажів, підготували всіх викладачів інших центрів АДР в Україні, видали більше 10 навчальних посібників для різних категорій персоналу, зайнятого в перевезенні небезпечних вантажів, багато з яких уже перевидаються в четвертий раз, і вважаються одними з кращих у Європі. Використовуйте навчальні посібники для того, щоб уся необхідна інформація була  під рукою. 

Десятки навчених викладачів

Отримайте легальне свідоцтво ДОПНВ про підготовку водія, яке визнається в 51 країні-учасниці ДОПНВ!

Країни-учасниці ДОПНВ

Пройдіть курси АДР у Дніпрі:

  • Усі курси АДР для водіїв (базовий курс, перевезення в цистернах, клас 1 і клас 7).
  • Перевезення в цистернах (базовий курс і перевезення в цистернах).
  • Перевезення вибухових речовин і виробів (базовий курс і перевезення класу 1).
  • Перевезення радіоактивних матеріалів (базовий курс і перевезення класу 7).
  • Базовий курс.
  • Курс перепідготовки.
  • Первинне навчання уповноважених з питань безпеки перевезення небезпечних вантажів.
  • Курс перепідготовки уповноважених з питань безпеки перевезення небезпечних вантажів.

Тривалість курсів АДР у Дніпрі 3–6 днів.

Вартість навчання 4500—5000 грн. залежно від курсу. 

Якщо Вам не сподобається на наших курсах АДР, повідомте нас про це до кінця навчання, і ми повернемо Вам усі гроші!

Тисячі задоволених водіїв, які пройшли навчання на курсах, організованих Лабораторією ADR

Наші центри АДР в інших областях України